Новости в играта
#101 Removed user 28.01.2015 16:11
Demons
119 Posts

На нас старите отбори също не ни е било лесно в началото, но имахме търпение. Днес трудно ще се намерят мениджъри с такова търпение и това напълно го разбирам. Затова призовавам да се улеснят максимално новите отбори, за да може значително по-бързо да се развият и съответно да могат да мерят сили с големите отбори. Разковничето за доброто бъдеще на играта е задържането на новите отбори(мениджъри)!!!

#102 Removed user 28.01.2015 16:32
Static x
19 Posts

Да, определено трябва търпение и постоянство, не само тук, а и в другите онлайн футболни игри. Тук обаче има една особеност - новите мениджъри се вмъкват в първото празно място, което твърде често (особено напоследък с намалелия брой участници) е в горните групи - А и Б група. А там са вече развитите отбори, които бият новодошлите с големи резултати. И когато новодошлите видят, че постоянно губят, и че нямат финанси да си позволят добри играчи, идва демотивацията.
Точно в този дух беше и моето предложение за талантливите играчи - по тоя начин би се уеднаквил шанса за по-добри отбори и при новите мениджъри, в смисъл, че старите мениджъри вече имат необходимия финансов ресурс да се развъртят на трансферния пазар, доколкото го има, разбира се.
Другия вариант е новорегистрираните мениджъри да получават отбори единствено и само в Д групите. Така поне за първите 1-2-3 сезона ще имат възможност да се развиват без да са боксова круша.

И още нещо за трансферния пазар. Няма какво толкова да се вторачваме единствено и само в него като начин да се спаси играта. Той не генерира играчи, той само подпомага преразпределянето им между отборите.

#103 Removed user 28.01.2015 20:42
Red chili peppers
126 Posts

То хубаво и аз предпочитам да има отбори до Ц група но да има интрига а не да съм в А група и да не мога да мръдна от по-нагоре от 10 място по-хубаво да сме много отбори но да има интрига от колкото да има 2-3 отбора които да са винаги в топ 3 и да се борят за титла а такива като мен да нямат място на времето ви е било трудно,но не толкова колкото сега е трудно на новите отбори с пъти по-лесно е било защото е имало интрига и "грандовете" не са били толкова силни колкото сега ;)

#104 FC Socceroos 2010 28.01.2015 23:40
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

;)

#105 Removed user 29.01.2015 09:00
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>То хубаво и аз предпочитам да има отбори до Ц група но да има интрига а не да
съм в А група и да не мога да мръдна от по-нагоре от 10 място по-хубаво да сме
много отбори но да има интрига от колкото да има 2-3 отбора които да са винаги в
топ 3 и да се борят за титла а такива като мен да нямат място на времето ви е
било трудно,но не толкова колкото сега е трудно на новите отбори с пъти по-лесно
е било защото е имало интрига и "грандовете" не са били толкова силни колкото
сега</blockquote>
Грандовете бяха доста по-силни ;) Имаше много отбори с играчи,които имаха над 600 линия :)

#106 FC Socceroos 2010 29.01.2015 10:04
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Арсенал познаваш ли отбора Tonos или Ралица или играчите със по 100специялни тренитофки :D

#107 Removed user 29.01.2015 20:40
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Арсенал познаваш ли отбора Tonos или Ралица или играчите със по 100специялни
тренитофки</blockquote>
дочух от тук от там,че имало такъв играч тонос който е вливал голяма сума в играта но това е било преди 1-2 год от както знам от тогава май не играе :)

#108 Removed user 29.01.2015 20:46
Falcons
1014 Posts

В моята група имаше два отбора Гадовете и Спортист предполагам ги помните.Гадовете беше доста добре финансово и чак след като се отказа,другите отбори взеха да стават шампиони.След това Спортист беше от самото начало на играта и взимаше всичко всяка година.И чак след това и аз се докопах до 1 титла и две купи.
Но май излязохме доста от темата

#109 Removed user 29.01.2015 20:57
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>В моята група имаше два отбора Гадовете и Спортист предполагам ги
помните.Гадовете беше доста добре финансово и чак след като се отказа,другите
отбори взеха да стават шампиони.След това Спортист беше от самото начало на
играта и взимаше всичко всяка година.И чак след това и аз се докопах до 1 титла
и две купи.
Но май излязохме доста от темата</blockquote>

ами вземете балансирайте малко групите има много конференции с много лиги а в тях група А са на половина пълни ...тук таме се намира някоя по-пилничка ако се направят групите с отбори горе долу от 1 Ниво за да има интрига ще е по-добре конференциите да се намалят лигите също за сметка на повече отбори в А и Б групите така ще има тръпка аз по-бих се надъхал да играя за борба за влизане в А група от колкото да стоя с 6 бота в лигата и да знам,че само тях мога да бия и да стоя на 10-11 място поне 5-6-7 сезона:)

#110 Removed user 29.01.2015 21:07
Falcons
1014 Posts

Първо няма какво да вземем да направим щото само Админа може.И второ ти за 5 6 7 сезона ако си мислиш че ще станеш непобедим си с голяма грешка.С много работа и постоянство ще успееш в играта